luni, 1 aprilie 2013

Masti pentru fata cu argila

Publicat de Jully's Blog la 16:03
 Eu recomand mastile de fata naturiste in detrimentul celor din magazin deoarece au rezultate mult mai bune daca stii cum sa le faci. Eu imi fac des masti pe baza de argila sau de fructe , insa evit lamaia.

Masca dezinfectanta ( pentru ten gras ). Amesteca doua lingurite de argila verde pudra cu putin apa minerala pana obtii o pasta onctuoasa. Aplic-o pe fata cu ajutorul unui betigas evitand zona ochilor. Lasa pasta sa se usuce in aer liber, aproximativ 20 de minute dupa care clateste bine.
Masca purifianta ( pentru ten gras). Intr-un bol, amesteca trei lingurite de argila verde pudra cu trei lingurite de ulei de alune. Adauga putina apa minerala pentru a obtine o pasta omogena. Aplica aceasta compozitia pe fata, las-o sa actioneze timp de 20 de minute dupa care clateste.
Masca revitalizanta ( pentru ten uscat ). Paseaza cu blenderul (storcatorul) doi-trei morcovi pana obtii doua linguri de suc pe care il amesteci cu patru lingurite de argila alba, pudra. Daca amestecul este prea uscat, mai adauga suc de morcovi. Aplica aceasta masca pe fata, las-o sa actioneze 15 minute si clateste bine.
Masca tonifianta (pentru ten uscat). Stoarce un avocado pentru a obtine trei linguri de suc, adauga doua linguri de argila alba sau roz, pudra. Aplica masca pe fata, las-o sa actioneze timp de 15 minute dupa care clateste bine.
Masca purifianta (pentru ten mixt ). Amesteca un galbenus de ou, o lingura de argila alba pudra si o lingura de branza alba. Aplica pasta obtinuta pe fata, las-o douazeci de minute, dupa care clateste cu apa din abundenta.


Tu ce masca de fata folosesti???
Check out my friend's blog : Classy and Pink - Beauty , Fashion & Lifesty;e

1 comentarii:

speranta spunea...

Buna.multumesc ,chiar cea cu branza nu o cunosteam am tenu gras-mixt si imi fac cu Aslavital si sunt super multumita si mai am planet spa de la avon si de la gerovital sebo-reglatoare purificatoare.
te pop o primavara faina.pop

Trimiteți un comentariu

 

Lifestyle. Fashion. Beauty Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea